Ringede på med 10.000 kroner til hjemløse

Entreprenør Flemming Nøraa og socialrådgiver Zozan Colak foran Vinterherberget Porten

Entreprenør fik sidste år lyst til at donere penge til hjemløse. I år har han gjort det samme og opfordrer andre erhvervsdrivende til at gør det samme.

Det var ikke julemanden, men derimod entreprenør Flemming Nøraa, der pludselig ringede på døren hos Vinterherberget Porten i Helsingør få dage før jul sidste år. Ud over at ønske god jul var han nemlig mødt op med en check på 10.000 i hånden. Penge han ønskede at donere til Natherberget Porten, så beboerne kunne få lidt glæde af dem. Pengene har i den grad gjort en forskel, og har blandt andet kunne bruges til julegaver til beboerne, ligesom det har været muligt at lave fællesspisning en gang om måneden, hvor en af beboerne får lov til at bestemme menuen.

Derfor har Flemming Nøraa igen i år været forbi med 10.000 kroner, som beboerne kan få glæde af:

”Vi gik og byggede tæt ved herberget sidste år, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at navnlig hjemløse har været hårdt ramt af tiden med corona. Derfor fik jeg lyst til at give mit beskedne bidrag til at hjælpe en gruppe, som har det svært i det daglige, og derfor gik jeg over, og bankede på døren. Jeg ved, at pengene har gjort stor nytte, og derfor var det helt naturligt også at give lidt i år,” siger Flemming Nøraa, der opfordre andre erhvervsfolk til at overveje om de har mulighed for at give noget til et godt formål her i juletiden.

Hos Natherberget Porten glæder leder Ina Fried sig over, at der er lidt ekstra at gøre godt med:

”Jeg er virkelig taknemmelige over, at der er nogen, der tænker på os – og ikke mindst dem der har deres daglige gang på Porten og Vinterherberget – og synes de fortjener lidt ekstra. De 10.000 kroner har virkelig gjort en forskel, og det kommer de nye penge også til,”

SIGER INA FRIED.