WayToPark kan fremover ikke bruges i København

Källa/foto: facebook

Parkeringsappen WayToPark kan fra mandag den 20. januar 2020 kl. 8.00 ikke længere benyttes på offentlige parkeringspladser i København.

App-udbyderen har ikke levet op til de vilkår, der indgår i kontrakten med kommunen, og derfor har Center for Parkering besluttet at stoppe samarbejdet. Center for Parkering har indskærpet over for WayToPark, at firmaet er forpligtet til at informere sine brugere om ændringen, men har endnu ikke kunnet få bekræftet fra firmaet, at de vil sørge for at give kunderne besked.

”Hvis ikke brugerne får direkte besked på appen, er der en risiko for, at de tror, betalingen er gået igennem. Derfor vil vi også gerne som kommune gøre brugerne opmærksomme på, at appen fra mandag den 20. januar 2020 ikke længere er koblet op på vores digitale betalingssystem,” siger enhedschef Jesper Borch fra Center for Parkering.

Center for Parkering vil sørge for at fjerne WayToParks mærkater fra p-automaterne, med eftersom det tager noget tid at komme omkring samtlige p-automater i byen, vil der i en overgangsperiode stadig kunne findes mærkater rundt omkring. Man kan se et opdateret overblik over, hvilke apps der kan benyttes i Københavns Kommune, på hjemmesiden: www.kk.dk/p-apps.

KILDEKøbenhavn kommune
Tidligere artikelSøg tilskud til jeres frivillige sociale arbejde
Næste artikelMinsket indenrigsflyvning ramte Arlanda hårdere end Kastrup – Helsinki var Nordens hurtigst voksende store lufthavn i 2019