Søg tilskud til julebelysning på offentlige arealer

Image by Jill Wellington from Pixabay

Vær med til at skabe rammerne for julebelysning i Helsingør Kommune i områder, hvor der er handel.

Helsingør Kommune inviterer detailhandelsforeningerne og andre interesserede til at være med til at skabe rammerne for julebelysning i Helsingør Kommune i områder, hvor der er handel. Kommunen bidrager med tilskud i form af penge og samarbejde, men interesserede skal selv have mod på at drive den i mål. Puljen er på i alt 150.000 kr.

Vi skal have jeres forslag senest den 12. oktober 2021. Forslagene bliver herefter samlet af Center for By, Land og Vand og præsenteret for Økonomiudvalget i slutningen af oktober, således at det er muligt at få indkøbt og opsat fx julebelysning på kommunens offentlige arealer, veje og pladser, hvor der ikke allerede er julebelysning i år.

Det er ikke muligt at få penge til opsætning på private matrikler og benytte midlerne til private tiltag. Julebelysning skal ske på offentlige arealer.

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan og til hvad du kan søge midler er du velkommen til at sende en mail til blv@helsingor.dk.

Økonomiudvalget vil efter modtagelse af ansøgningerne tage stilling til, hvilke projekter og beløb der bliver tildelt. Ansøgers navn, projektbeskrivelse og beløb skal oplyses for at komme i betragtning.

Kilde: Helsingør Kommune