7 ud af 10 billetter til EM i håndbold i Malmø Arena er solgt til dansk publikum

Malmø Arena i Hyllie bliver en del af Danmark, når EM i håndbold begynder den 11. januar 2020. 7 ud af 10 billetter er solgt til dansk publikum. Foto: News Øresund

Når en af gruppekampene til EM i håndbold 2020 indledes i Malmø Arena den 11. januar 2020, er der næsten udsolgt, og mere end 70 procent af billetterne er solgt til det danske marked, oplyser Malmø Arena til News Øresund.

Der er ikke mange pladser tilbage at booke til de første kampe mellem Ungarn og Rusland samt Danmark og Island den 11. januar, oplyser Malmø Arenas administrerende direktør, Karin Mårtensson. At Malmø Arena bliver hjemmebane for det danske håndboldlandshold har givet aftryk i billetsalget.
– På nuværende tidspunkt er mindst 70 procent af Malmø Arenas billetter til EM-håndbold solgt til det danske marked. Vi hilser vores naboer velkomne til Malmø Arena og er klar til at tage imod det herlige danske håndboldpublikum. Vi håber, at Danmark, Island, Sverige og Norge kvalificerer sig til hovedrunden – så bliver det en sjældent set nordisk håndboldfest.

Danmark kommer i første omgang til at spille sine gruppekampe i Malmø, mens Sverige spiller i Gøteborg. Hvis begge hold går videre, kommer de til at møde hinanden i anden gruppespilsrunde, som spilles i Malmø. Andre grupper spiller i Norge og Østrig, mens semifinaler og finaler spilles i Stockholm. (News Øresund)

KILDENews Øresund
Tidligere artikelMidlertidig aftale giver fortsat støtte til den danske del af Postnord, mens analyser laves af privatisering og opdeling af koncern
Næste artikelASICS INTRODUCERER EVORIDE